[O1] Nie otwieraja się szyby,nie działa centralny z pilota,n

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hirkan
    Classic
    • 2010
    • 4

AEE, silnik 1,6 w benzynie, sprawdź przewody wysokiego napięcia, kiedy były one ostatni raz wymieniane? Sprawdź palec i kopułke, czy nie są nadpalone styki. Ja tak miałem w polo 1,4 silnik podobny, zawsze po myciu lub wjechaniu w większą kałuże słabnął, nie palił na wszystkie gary, po wymianie kopułki i palca problem ustał.

pozdrawiam
  • karti_zj1
    Classic
    • 2009
    • 38

Witam

Mam niemały problem ze swoim autem. A mianowicie nie otwierają się szyby (ani z głównego panelu sterowania ani z pojedynczych sterowników w pozostałych drzwiach), nie działa centralny z pilota a po zamknięciu z kluczyka nie rygluje mi tylnej klapy. Dodatkowo cały czas na desce świeci się kontrolka, że klapa tylna jest otwarta. Zdemontowałem siłownik centralnego z tylnej klapy i jest sprawny natomiast nie dochodzi do niego prąd. Co może byc tego powodem. Czy padł moduł komfortu??? Bardzo proszę o pomoc wtajemniczonych.
    karti_zj1

Komentarz

• krzysiek13
      L&K
      • 2010
      • 1155

Myślę, że jedynym słusznym rozwiązaniem w Twoim przypadku jest przebadanie vagiem, później poszukamy przyczyny
      Octavia

Komentarz

• karti_zj1
        Classic
        • 2009
        • 38

W poniedziałek jadę na komputer. Pojawiła się tez druga opcja. Koleżka ma ten sam numer modułu więc w poniedziałek przełoże do swojego i będę miał pewność. Albo potwierdze swoję obawy albo trzeba szukać dalej. Dzięki. Pozdrawiam
        karti_zj1

Komentarz

Pracuję...